Със заповед на министър Весела Лечева от 12 януари 2023

...
Със заповед на министър Весела Лечева от 12 януари 2023
Коментари Харесай

Със заповед на Весела Лечева: официално ще търсят концесионер на Герена

Със заповед на министър Весела Лечева от 12 януари 2023 година Министерството на младежта и спорта с присъединяване на Областна администрация на област София основава комисия, която да изготви план на предложение до министъра на младежта и спорта за възлагане на концесия на обект  „ Спортен комплекс за професионален и всеобщ спорт „ Георги Аспарухов “, гр. София.

Това оповестява Българска телеграфна агенция.

Комисията би трябвало да провежда и организира подготвителни дейности, регламентирани в Закона за концесиите, в това число планове на обявления за разкриване на процедура и на документи за концесията.   

При провеждането на подготвителните дейности по Закона за концесиите комисията би трябвало да изготви и показа на министъра на младежта и спорта нужната планова документи за възлагане по реда на Закона за публичните поръчки, правенето на юридически, механически и финансово-икономически разбор на концесията.  

Проектът за концесия на обект „ Спортен комплекс за професионален и всеобщ спорт „ Георги Аспарухов “, гр. София, е включен в Плана за деяние за държавните концесии за интервала 2021-2027 година Той е утвърден от Министерския съвет на 17 февруари 2021 година
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР