Със заповед на директора на Столичната дирекция на вътрешните работи

...
Със заповед на директора на Столичната дирекция на вътрешните работи
Коментари Харесай

Отстраниха полицая от СДВР, катастрофирал на Околовръстното

Със заповед на шефа на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) в отдела „ Специализирани полицейски сили " е разпоредена сложна инспекция за злополука, в която е взел участие служител на реда. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Вчера, към обед, в полицията е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие сред два леки автомобила на околовръстния път, в региона на Чепинци.

 
Трийсет и три годишна жена, управлявала една от колите, е превозена в болнично заведение за оказване на здравна помощ, прегледана e и e ориентирана за домашно лекуване. Направените ѝ на място проби за алкохол и опиати отчели негативни стойности.

Водачът на другото транспортно средство - 34-годишен, отказал тестване на място, по-късно дал кръвна проба за проучване. В хода на изясняване на събитията към произшествието е открито, че той е чиновник на отдел „ Специализирани полицейски сили " - Столична дирекция на вътрешните работи. Незабавно е отхвърлен от работа.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Любомир Николов е разпоредил сложна инспекция в отдела.

Общо 16 тежки произшествия са станали в страната през последното денонощие, оповестиха по-рано през днешния ден на уеб страницата си от Министерство на вътрешните работи. Ранени са 20 души.

В София са станали три тежки и 17 леки пътнотранспортни катастрофи, потърпевши са петима индивида, прецизира Българска телеграфна агенция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР