Със закупуването на Рикардиньо, треньорският щаб на Левски прави пореден

...
Със закупуването на Рикардиньо, треньорският щаб на Левски прави пореден
Коментари Харесай

Марин Петков и Билал Бари са №1 в Левски

Със закупуването на Рикардиньо, треньорският щаб на Левски прави следващ опит да си обезпечи услугите на класен централен нападател, който да бележи постоянно за " синия " клуб. Именно неналичието на подобен голаджия оказа отрицателен резултат върху представянето на столичния гранд през първия полусезон.
 Левски - Септември (София) 4:1 в контрола
Левски приключи подготовката с безапелационна победа над Септември (София)

" Сините " загряха за Черно море

Любопитното е, че от настоящия състав на Станимир Стоилов, двама са безспорните №1 по попадения. Става въпрос за Билал Бари и Марин Петков. Мароканецът сега се възвръща от тежка контузия, само че към момента е напред по отношение на своите сътрудници. Юношата на Ланс има общо 13 попадения за Левски, маркирани в 63 дуела. Билал се е разписвал в три разнообразни шампионата - efbet Лига, Sesame Купа на България и квалификациите за Лига на конференциите. Остана капо само във финала за Суперкупата на страната.

Също с 13 гола, в публични срещи, е и Марин Петков. Най-качественият " наследник " гений, създаден скоро от Академията, се нуждаеше от 79 мача за постигането на този голов връх. 19-годишният национал на България, който може да играе по всички позиции на офанзивата, има 10 попадения в efbet Лига и 3 за националната Купа.

Подобни индикатори обаче не би трябвало да са мотив за горделивост. Погледнете един Ивайло Чочев да вземем за пример, който освен това халф, единствено за една футболна есен означи 14 попадения за ФК ЦСКА 1948.

Поради този факт, Левски незабавно би трябвало да има голов №9, в случай че въобще желае да върви напред по пътя на своето футболно развиване. Оттук насетне, всички погледи ще бъдат отправени към Рикардиньо. А първият тест наближава - здрава борба против Черно море на стадион " Ивайло " във Велико Търново.
 От Черно море за мача с Левски: Битката на огромните
От Черно море за мача с Левски: Битката на огромните

" Илиан Илиев против Мъри Стоилов - конфликтът за топ 6 "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР