Със закупуването на електроуред всеки гражданин може не само да

...
Със закупуването на електроуред всеки гражданин може не само да
Коментари Харесай

За всеки закупен електроуред - едно засадено дърво

Със закупуването на електроуред всеки жител може освен да подреди съвременно дома си, само че и да помогне за възстановяване на средата, в която живеем.

Компания " Елдоминвест " реши да означи своя 35-годишен празник с национална еко-инициатива под надпис " Вие купувате апарат " Елдом " - дружно засаждаме дърво ". Първата акция бе предходната събота, когато бяха засадени 15 дка дъбова гора край село Бистренци, област Русе. Следващата ще е тази събота, когато ще се засадят 10 декара нова гора от червен дъб край село Камен бряг, област Добрич. Всеки искащ може да се включи в акциите като доброволец и да взе участие в основаването на нови гори в България.

Подробна информация за акцията и форма за записване на доброволци ще откриете на eldominvest.com/35-godini-eldom/.

Уредите " Елдом " са енергоспестяващи, а за тяхното произвеждане са вложени екологично чисти материали и технологии. Компанията първа в България основава бойлери с емайлирани водосъдържатели и бойлери, употребяващи различни източници на сила.

Днес повече от пет милиона семейства в България и в над 35 страни в разнообразни краища на света употребяват уредите " Елдом ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР