Със средно 200 000 изминати мили годишно, американката Фара Хейнс сериозно надхвърля

...
Със средно 200 000 изминати мили годишно,
американката Фара Хейнс сериозно
надхвърля
Коментари Харесай

Американка навъртя 1 000 000 мили на HYUNDAI ELANTRA за пет години

Със приблизително 200 000 изминати благи годишно, американката Фара Хейнс сериозно надхвърля междинния за американските водачи индикатор от 14 000 благи. Само за пет години, изпълнявайки своите работни задължения по доставката на автомобилни части и аксесоари, тя е съумяла да навърти внушителните 1 000 000 благи на своята ELANTRA и си е спечелила правото да получи тематична и първа в историята на Hyundai емблема (1 Million Mile Emblem), която марката започва да предлага в този момент на своите клиенти.

"Това не е единствено достижение за Фара, но също по този начин и за Hyundai и качеството на нашите автомобили ", разясняват от Hyundai Америка. "Достигането на един милион мили с истинския мотор единствено за пет години е извънредно рядко и невероятно постижение. Ние създадохме емблемата 1 Million Mile Emblem, тъй като имаме вяра в това да правим нещата по-добри за нашите лоялни клиенти и чакаме с неспокойствие и други водачи на Hyundai да се причислят към клуба на миналите 1 милион благи ".



Специалната емблема, която Hyundai започва да предлага пилотно с достижението на Хейнс, съставлява миниатюра, която се поставя пред общоприетия знак за изминатото разстояние и е на разположение на всички притежатели на автомобилите на марката достигнали седемцифрен пробег.

За да отбележат събитието, от американското поделение на Hyundai подготвят изненада за Фара

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР