Със Спестовен жилищен кредит на Пощенска банка можеш да плащаш

...
Със Спестовен жилищен кредит на Пощенска банка можеш да плащаш
Коментари Харесай

Мечтата за нов дом по-близо от всякога

Със Спестовен жилищен заем на Пощенска банка можеш да плащаш рента единствено върху половината от заема
Спестовен жилищен заем –интересно решение за всеки, който възнамерява покупка на лично жилище. Финансирането на нов дом изисква сериозен запас и добре премислени решения при най-хубавите условия на пазара. И в случай че упованията ни при този ход е спестяванията ни да се стопяват, а не да се усилват, то за благополучие измежду разнообразието от жилищни заеми ще открием и Спестовен жилищен заем.Иновативният артикул е предложение на Пощенска банка и работи на база на нашите спестявания в фантазията ни към личен дом.

ПЛАЩАМЕ САМО ДО ПОЛОВИНАТА ОТ ЛИХВАТА. КАК?

Механизмът, по който работи Спестовният жилищен заем,е доста елементарен: колкото повече спестени средства имаме по разплащателната сметка в Пощенска банка, която обслужва нашия заем, толкоз по-малка част от заема ни ще се олихвява. Спестявайки повече, автоматизирано понижаваме сумата на начисляваната месечна рента по заема, като можем да понижим разхода си за лихвени заплащания доста – до 50%. Tова води или до по-ниски месечни вноски, или до по-бързо погасяване на заема – ние избираме дали да спестим време или пари. Минималната стойност на спестяванията, при която този механизъм работи, е 5000 лева Графиката ясно илюстрира по какъв начин действа Спестовният жилищен заем. Ако през месец юли да вземем за пример приблизително месечното салдо по сметката, обслужваща заема, се равнява на 20 000 лева, то при изтеглен заем от 100 000 лева ще платим рента единствено върху 80 000 лева

ПОВЕЧЕ СПЕСТЯВАНИЯ, ПО-МАЛКА ЛИХВА

Добре прочут факт е, че през последните години лихвите по влоговете и депозитите доближават нулеви равнища. Умелото ръководство на персоналните финанси изисква от нас да намерим добра работа за спестяванията си. Спестовният жилищен заем е тъкмо такава опция: спестяваме доста повече рента по жилищния ни заем, в сравнение с можем да спечелим от рента по депозит в банка.

Казано по различен метод, с помощта на спестяванията си употребяваме 100% от сумата на заема, а можем да плащаме рента единствено върху част от него. С какъв брой ще се понижи сумата от заема, върху която се начислява рента, зависи от размера на спестяванията ни в банката.Следователно Спестовният жилищен заем ни стимулира да бъдем още по-спестовни и да усилваме вложенията си.

За да ни бъдат оптимално потребни, нашите спестявания би трябвало да са постоянно на наше разположение. И това е реалност при Спестовния жилищен заем. Докато спестяванията ни работят за нас, можем да ги употребяваме свободно, когато и да е, когато имаме потребност от тях.

ОБМИСЛЕТЕ ДОБРЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ

Изборът на подобаващ кредитен артикул и приближен финансов сътрудник при покупка на лично жилище е от значително значение – той ще оказва въздействие върху финансовия ни живот през идващите 20, даже 30 години. Затова е належащо да създадем осведомен и рационален избор. Пощенска банка предлага многообразие от кредитни артикули, а до 31.10.2021 година можем да изтеглим с промоционални лихвени условия. Чрез цифровите канали на банката – и новия онлайн център за жилищно кредитиране, можем да получим отговор на всичките си въпроси и елементарно и бързо да аплайваме за идеалния за нас жилищен заем.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР