Със скандал започна в четвъртък сутринсутрин изборът на постоянни комисии

...
Със скандал започна в четвъртък сутринсутрин изборът на постоянни комисии
Коментари Харесай

Изборът на постоянни комисии в Народното събрание скара депутатите

Със скандал стартира в четвъртък сутринсутрин изборът на непрекъснати комисии в Народното събрание (НС), във фокуса се оказа комисията по младежта и спорта.

В отговор Хамид Хамид от Движение за права и свободи прочете от трибуната, по думите му, първата поръчка на Политическа партия за комисиите. Правна, енергийна, районна, обществена, антикорупционна - това са декларирали Политическа партия, уточни той. " Тъй като тук имаше апел да наказвате лъжците, господин ръководител, а самият призоваващ се оказа първият измамник в това заседание, апелирам да го санкционирате ", изиска Хамид.

„ След кърджалийското знамение сме стигнали дъното “,заяви той.

" Преди един ден пред Вашия кабинет видях представители на гражданско придвижване БОЕЦ, които Вие не искахте да приемете и които Ви чакаха, с цел да ви връчат едно листче и една директория ", сподели депутатът. По думите на Атанасов в тази директория са събрани " документи за лицето Стефана Караславова ".

Става дума за три одиторски отчета за престъпления от страна на това лице и в случай че Вие сте осведомен със служебното ѝ досие, разновидностите са два - " или да изпълнявате поръчки на Десислава Атанасова (председател на ПГ ГЕРБ-СДС) и тя да управлява вашите административни дейности, или да продължавате с " калинките на ГЕРБ ", със схемите на злоупотреби ", разяснява Атанасов.

Той изясни, че тези одиторски отчети са " за подписване на контракти с Велинград, за ремонта на Партийния дом, за разпределение на ДМС - по 20 000 лева на месец е получавала тази жена, като единственият аршин е бил подвиг и заслуги към управлението на ГЕРБ ".

Ако това нещо е правилно, в случай че сте осведомени с досието на тази жена и сте я назначили, приказва, че сте неприятен админ, в случай че не сте осведомен - значи, че сте измамен, посочи Атанасов. И добави, че ще показа досието на парламентарната си група. За мен единственият излаз от обстановката е да направя предложение към управлението на парламентарната група да внесем искане за Вашата оставка, уточни депутатът.

Иска да " взриви " залата, репликира Маноил Манев от ГЕРБ-СДС. В момента на нашето Народно заседание му би трябвало съгласие, политиката на " Продължаваме Промяната " да " взривява " всяко съвещание на Народно събрание, не ви оказва помощ на вас, обърна се той към ПГ на Политическа партия.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР