Със сигурност знаете, че мъжете всъщност харесват да бъдат управлявани

...
Със сигурност знаете, че мъжете всъщност харесват да бъдат управлявани
Коментари Харесай

Мъжете харесват красивите жени, но се влюбват в усмихнатите

Със сигурност знаете, че мъжете в действителност харесват да бъдат ръководени от дамите. Така е им е доста по-лесно, тъй като задължението да взимат решения за дейности в живота им съвсем напълно отпада, тъй като го трансферират напълно непринудено към дамите и по-късно с цялата си безочливост се вършат на онеправдани, че „ дамите непрекъснато се пробват да ги командват “. Нека не забравяме също, че ефикасна операция на мъжете може да бъде единствено тази, която в основите си е построена на предпочитание за снабдяване на неговото наслаждение. Ако мислите, че мъжете са лесни за манипулиране и безпроблемно можете да ги водите за носа с вашите женски трикове, то сте безусловно прави, написа уеб сайтът flagman.bg.

Ако се чудите с какво може да провокирате мъжете да ви гледат, слушат и извършват всичко, което им кажете, тъкмо като добре дресирани кученца, то в идващите редове ще намерите отговора.

Мъжете харесват красивите дами, само че постоянно се влюбват в усмихнатите и лъчезарните. Вниманието на мъжете постоянно е концентрирано към тези дами, които с мимики демонстрират позитивното си въодушевление. Тези, които се смеят на шегите им и също по този начин могат да разсмиват другите. Мъжете обичат да се усещат занимателни. Това е гаранция, че ще се привържат доста по-бързо и доста по-силно към вас, в случай че се усмихвате и демонстрирате възприятието си за комизъм. Важно е за един мъж да съумява да разсмива дамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР