Със сигурност ви е известно, че когато на трона на

...
Със сигурност ви е известно, че когато на трона на
Коментари Харесай

Чарлз III наложи забрана за любимото ястие на Кейт

Със сигурност ви е известно, че когато на трона на Англия седне нов държател, доста неща се трансформират. С две думи - към този момент нищо не е същото. Но пък може би даже не подозирате, че даже менюто в кралското семейство бива преосмислено. И принцесата на Уелс сигурно не е доста очарована от нанесените промени в този момент, тъй като знаем, че тя доста държи на обичаните си ястия. Все отново, тяло като нейното, не се поддържа елементарно и тя следва режим, с който е привикнала. А в този момент следва да не помни за едно от най-любимите си блюда.

 принц Уилям, Кейт Мидълтън

Днес научихме от " Дейли Мейл ", че крал Чарлз Трети е зачеркнал тотално патицата фоа гра в менюто. Стана ясно, че Негово Величество водел битка против похапването на този деликатес още от 2008 година и в този момент най-сетне към този момент получи опцията да го направи. 

 крал чарлз трети

Научихме още, че Камила, като една примерна брачна половинка, от дълго време се преценява с желанието на Чарлз да не се похапва патица фоа гра и я замества със заешко. А Кейт, откакто към този момент публично ще открие обичаното си ядене измежду листата с така и така многото неразрешени храни, каква ли опция ще измисли? 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР