Със сигурност не бяха много специалистите, които очакваха точно Камерън

...
Със сигурност не бяха много специалистите, които очакваха точно Камерън
Коментари Харесай

Мъри засипа с похвали шампиона от Индиън Уелс

Със сигурност не бяха доста експертите, които чакаха тъкмо Камерън Нори да завоюва своята първа огромна купа на мастърса в Индиън Уелс. При съществуването на Медведев, Рубльов, Зверев и Циципас, напълно разумно упованията бяха други.

Нори обаче игра страховит тенис повреме на целия шампионат и за мнозина той справедливо подвигна трофея най-после. С голям брой похвали и похвали бе засипан представителят на Англия от някогашния международен номер 1 Анди Мъри. Според Мъри, номер 15 в международната класация заслужава всичко, което му се случва и триумфите не са инцидентни.

„ Бях много сюрпризиран от мачовете в целия шампионат. Получиха се някои огромни изненади, които аз въобще не съм очаквал. Ще бъда почтен и ще кажа, че не съм си и помислял за край сред Нори и Басилашвили. Виждате за какво тенисът е толкоз забавен спорт, и какъв брой е мъчно от време на време да предскажеш какво ще се случи, прогнозите ти въобще не се сбъдват. Бих желал да отдам заслуженото на Нори, тъй като неговите триумфи не са инцидентни. Тези победи, които реализира в Индиън Уелс са плод на твърдоглав труд и работа. Тренирали сме дружно доста пъти, и Камерън може да е същински образец за старание и отдаденост. Той към този момент е в топ 15 на света, и в случай че продължи по същия метод, най-хубавото за него следва “, сподели Мъри.

Междувременно шотландецът към този момент се приготвя за своя първи мач от конкуренцията в Антверпен. По-късно през днешния ден, Анди ще се изправи против Франсис Тиафо несъмнено в най-интересния дуел от първия кръг на шампионата,
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР