Със сигурност най-класическата комбинация както при стайлинга, така и при

...
Със сигурност най-класическата комбинация както при стайлинга, така и при
Коментари Харесай

21 идеи за впечатляващ цветен маникюр

Със сигурност най-класическата композиция както при стайлинга, по този начин и при маникюра, е тази от черно и бяло. Просто тъй като постоянно наподобява изтънчено и елегантно, а върху нотките тези два цвята разрешават всевъзможни графични елементи и рисунки в интерес на единия или другия. Показваме ви няколко хрумвания през днешния ден, само че дружно с тях селектирахме и малко по-ярки оферти, тъй като тъкмо в пролетните дни имаме потребност от нещо свежо и цветно.

 Светъл образец: Словакия съди някогашния си министър председател 21 апр 2022 | Арестът на Бойко Борисов провокира всенародни тържества и... нищо повече. " Всяко знамение за три дни. " Не успяхме...
Понякога една дребна точка в в основата на нокътната плочка върху бежова основа може да бъде надалеч по-ефектна, от който и да е неонов колорит, само че пък идва лято и за какво да не посегнем тъкмо към подобен. Освен това двуцветните комбинации могат да бъдат по-дръзки и да се съчетаят жълто с бежово да вземем за пример или лилаво с кафяво. А за какво не и оранжево с розово или розово с алено.

Могат да се употребяват и два нюанса на един и същи цвят или да се комбинират изцяло контрастни – бяло с жълто или върху безцветна основа да се добави някаква форма в синьо, зелено или оранжево. Най-лесно пък е просто да лакирате обособените в разнообразни цветове, в случай че не обичате украшения, само че пък не можете да си изберете единствено един колорит.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР