Със Сашо се запознахме в едно кафене. Отидох на вечеря,

...
Със Сашо се запознахме в едно кафене. Отидох на вечеря,
Коментари Харесай

Животът е бумеранг. Озовах се на мястото на бившата жена на съпруга ми

Със Сашо се запознахме в едно кафене. Отидох на вечеря, той пристигна при мен и ме попита дали може да седне с мен. Съгласих се, за какво не? Разменихме контакти и по-късно се срещнахме още веднъж. Така стартира нашата любовна история.

После разбрах, че има жена. Жена му не му дава позволение за бракоразвод, а имат и наследник на 11 години.

Честно казано, не знаех по какъв начин да отвръщам. Разбира се, не ми хареса, разсъни известни съмнения, само че му повярвах. Той даде обещание, че скоро ще се разведат. Така и се случи. Щастието ми нямаше граници. Сега беше единствено мой.

Но тогава се появи нова спънка. Честно казано, не желаех синът му да ни идва на посетители. Не е дребен, ще рапортува на майка си какво става у нас. Реших да приказвам със Сашо, с цел да може да се среща със сина си на неутрална територия. Сашо се съгласи.

След това получих информация какъв брой прехрана заплаща брачният партньор ми на детето си и майка му. Това доста ме ядоса. Та той към този момент им остави кола и тристаен апартамент. Защо да заплаща такава сума?

Имахме доста кавги и кавги на тази основа. Но въпреки всичко се случи по този начин, както желаех. Сашо си откри друга работа, където плащаха по-малко и надлежно заплащанията за прехрана понижиха. Това ме зарадва, тъй като останаха повече пари за фамилията ни.

Мина време и ни се роди щерка. Появиха се доста проблеми. Нямах задоволително време за връзката ми със брачна половинка ми. А той беше непрекъснато на работа, даже не ми помагаше с детето.

Когато детето беше на три години, инцидентно забелязах известие от някакво момиче на телефона му. Както се оказа, те са били дружно от година и половина.

Стана ми ясно за какво е отсъствал толкоз постоянно от вккущи. Знам, че сама съм си отговорна. Не е нужно да ми го казвате, скъсах с него. Подадох молба за прехрана, която той не заплаща. Защото работи на нископлатена работа.

Ето за какво работя на две места и сама отглеждам щерка си. Това евентуално е наказване за метода, по който се отнесох към първата му жена и дете.

Какво мислите за моята обстановка?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР