Сърцето ми е свободно. Това обяви в ефира на бТВ

...
Сърцето ми е свободно. Това обяви в ефира на бТВ
Коментари Харесай

Джизъса разби сърцата на златотърсачките. Страшни признания

Сърцето ми е свободно. Това разгласи в ефира на бТВ Благой Димитров. Джизъса съобщи, че е научил за поискания от някогашната му жена Поли бракоразвод, откакто е излязъл от „ Сървайвър ”. И незабавно го е дал. Не съжалява, не счита, че нещо е изгубил.

Не пия, не пуша, имам един недостатък – дамите, сподели Благо. Но добави, че всичко, което се написа за него не е правилно. Винаги ще запазя достолепието на дамите, с които съм бил, само че в случай че потегли да приказвам, имам какво и аз да кажа, загатна Джизъса.
-->
Попитан каква жена харесва и би желал да има до себе си, Благо разруши сърцето на всички силиконки, отговаряйки: Обикновена, без корекции. Момичета, разберете, към този момент не е съвременно, сподели Благо. И съобщи, че не желае златотърсачки.

Най-много ме боли, че не мога да бъда с децата си всеки ден и да имам това консервативно семейство, в което са ме възпитали нашите, сподели Димитров.

Той събра очите на всички като разкри, че в колата си слуша единствено класика – Бетовен, Моцарт, Вивалди, Бах. Иначе си пуска чалга.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР