Сърджан Джокович, баща на световния №1 в тениса Новак Джокович

...
Сърджан Джокович, баща на световния №1 в тениса Новак Джокович
Коментари Харесай

Бащата на Джокович атакува остро Гришо

Сърджан Джокович, татко на международния №1 в тениса Новак Джокович непосредствено упрекна българската звезда Григор Димитров за заразяването на сина му с ковид. Според Сърджан Джокович " с държанието си Димитров е нанесъл голяма вреда на Сърбия и Хърватия ", предава БГНЕС.

" Защо стана по този начин? Вероятно, тъй като е дошъл човек, който е бил болен. Никой не знае от кое място. Той не е бил тестван. Той се тества по-късно на друго място. Според мен това нещо не е наред. Какво да вършим? С държанието си той нанесе голяма вреда на Сърбия и Хърватия, както и на фамилията ни ", сподели още бащата на Джокович.

" Никой не се усеща добре, несъмнено и самият Новак. Но, ситуацията е такова, каквото е. От тази обстановка би трябвало да излезем по-силни. Трябва да осъзнаем, че това би трябвало да мине, да се защитим по някакъв метод ", сподели Сърджан Джокович пред РТЛ. По всяка възможност обаче заразяването на Гришо, Ноле и останалите тенисисти и треньори е станало точно в Белград, където след първия шампионат от " Адриа Тур " имаше мощно празненство проведено от Джокович, където нямаше физическа отдалеченост сред празнуващите. Ден след шампионата тогава се разбра, че Джокович е бил контактен още преди шампионата в Белград със инфектирания с ковид баскетболист от Партизан - Никола Янкович.

Джокович контактен със залазен с ковид

Джокович и жена му също са с К-19
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР