Саранда на южното крайбрежие на Албания беше разтърсена тази сутрин

...
Саранда на южното крайбрежие на Албания беше разтърсена тази сутрин
Коментари Харесай

Мощен взрив разруши хотел в Албания

Саранда на южното крайбрежие на Албания беше разтърсена тази заран от мощна детонация на входа на хотел Bizant на основната алея на града, съобщи " Albania Daily news ".

Експлозията съществено повреди двуетажната постройка, като в същото време нанесе вреди на повече от 40 сградив радиус от стотина метра към хотела.

Пострадали са и десетки жилищни жилища в целия квартал на града.Около обяд инженерни от Тирана дойдоха на мястото на случая, с цел да извършат експертиза на взривния материал и употребяваното количество.

По предварителна оценка се допуска, че на мястото са сложени няколко килограмаексплозив.Полицията ескортира към 10 души, с цел да бъдат разпитани за случая, в това число синът на един от притежателите.

Съобщава се, че постройката, която работи като бизнес от 2011 година, записана на името на Миранда Чабири, щерка на един от притежателите, е имала дълга поредност от проблеми със собствеността сред тримата съсобственици.Сградата е благосъстоятелност на закона за приватизация през 1991 година, а споровете за благосъстоятелност стартират през 2002 година

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР