Сливен ще бъде домакин на втория Международен турнир по спортна

...
Сливен ще бъде домакин на втория Международен турнир по спортна
Коментари Харесай

Международният турнир за Купа „Стефка Спасова“ отново събира акробати от страната и чужбина

Сливен ще бъде хазаин на втория Международен шампионат по спортна акробатика за Купа " Стефка Спасова ". Градът ще посрещне участници от Турция с три тима, Гърция с един състав и 12 клуба от България. Най-многобройна е групата на домакините, които ще се показват с близо 70 състезатели.



Надпреварата ще се състои от 28-ми до 30-ти юни в спортна зала " Васил Левски ".Организатори са Семеен кодекс " Стефан Данчев ", с треньор Виолета Бинева и помощник-треньор Елеонора Петрова и се организира с поддръжката на Община Сливен.

Турнирът е отдаден на Стефка Спасова, първият международен първенец по акробатика, дружно с Калинка Лечева, двойка, която на шампионата на планетата в Москва през 1974 година печели златото.



Големият играч и треньор Стефка Спасова напусна този свят през 2021 година, само че остави след себе си генерации ученици. Сред тях е иВиолета Бинева.



Домакините са планували забавни награди, както за спечелилите, по този начин и за атрактивни участници.

Входът е свободен. Поканени са всички, искащи да споделят страстта на надпреварата и да се насладят на майсторските осъществявания на младите гении в акробатиката.

В аудиото чуйте репортаж по тематиката....
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР