Сър Патрик Стюарт циментира мястото си в Холивуд, като остави

...
Сър Патрик Стюарт циментира мястото си в Холивуд, като остави
Коментари Харесай

Патрик Стюарт остави отпечатъка си в Холивуд

Сър Патрик Стюарт циментира мястото си в Холивуд, като остави отпечатъци от ръцете и стъпалата си пред именития „ Китайски спектакъл “ в Меката на киното. Актьорът беше съпроводен от брачната половинка си Съни, която сияеше от горделивост.



„ Още нямам доверие, че това се случва. Очаквам всеки миг някой да ме разсъни и всичко да се окаже сън. Последният път, в който коленичих, беше за Кралицата “, сподели Стюарт в речта си.



Легендарният актьор забавлява международната аудитория повече от към този момент пет десетилетия и е взел участие в някои от най-култовите поредици като „ Х-Мен “ и „ Стар Трек “. На 23 януари той ще се завърне към една от тези иконични функции. Актьорът още веднъж ще се превъплъти в капитан Жан-Люк Пикар от междузвездната сага в нов сериал, отдаден на героя. Стюарт за първи път изигра персонажа си през 1987-а в хитовия „ Стар Трек: Следващото потомство “.

Сър Патрик Стюарт има и звезда в Алеята на славата, с която се снабди на 16 декември 1996-а. Той получи рицарското си звание от кралица Елизабет Втора през 2010-а за приноса си към драмата. Стюарт е дълготраен шекспиров артист. Той се причислява към „ Royal Shakespeare Company “ през 1966-а, откакто печели премията „ Лорънс Оливие “ за играта си в „ Антоний и Клеопатра “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР