Сър Кени Далглиш ще връчи на Ливърпул тази вечер шампионската

...
Сър Кени Далглиш ще връчи на Ливърпул тази вечер шампионската
Коментари Харесай

Сър Кени Далглиш награждава Ливърпул довечера

Сър Кени Далглиш ще връчи на Ливърпул довечера шампионската купа на Англия. Тя е първа за " алените " от 1990 година Ливърпул ще я получи след дербито с Челси.  

" Далглиш е емблематична фигура в този футболен клуб, необикновен човек, който всички ние обичаме ", сподели капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън пред " ББC ".

Далглиш имаше и втори престой като управител на Ливърпул през 2011 година, като пое отбора от Рой Ходжсън и той беше виновен за привличането на Хендерсън от Съндърланд, когато той беше едвам на 21 години.

Английският национал, който сега лекува травма на коляното, съобщи, че идването му е било сложено под доста въпросителни.

" В последна сметка ще получавате рецензии, без значение дали това е било в предишното, в този момент или в бъдещето като футболист ", добави Хендерсън, откакто завоюва Шампионската лига и международното клубно състезание с Ливърпул през предходната година.

" Хората ми споделяха, че не съм задоволително добър за Съндърланд, Ливърпул, Англия - постоянно е имало въпросителни. Когато минат години обаче, просто го употребявате по друг метод. Сега диря рецензията, тъй като ми дава спомагателна мотивация да потвърдя, че хората бъркат ", добави той.

Хендерсън прикани почитателите да си стоят вкъщи и да съблюдават рестриктивните мерки поради ковид, което е значимо за " здравето и сигурността на страната ". Очаква се награждаването да бъде следено от милиони почитатели на Ливърпул на Острова и по света. По последни данни почитателите на " алените " в целия свят минават 600 млн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР