Сър Антъни Хопкинс ще се включи отново в екипа на

...
Сър Антъни Хопкинс ще се включи отново в екипа на
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс прие участие в продължението на Бащата

Сър Антъни Хопкинс ще се включи още веднъж в екипа на Флориан Зелер за кино лентата " Синът ", който е продължение на неговия фамозен филм " Бащата ".

Участието в лентата донесе на 83-годишния Хопкинс втората му премия " Оскар " за най-хубав артист за ролята на възрастен мъж с деменция.

Сега звездата се причислява към звезден актьорски състав, който включва Хю Джакман, Лора Дърн и Ванеса Кърби. Филмът е сниман в Ню Йорк, Франция и Лондон.

" Синът " споделя историята на Питър (Джакман) и новата му партньорка Бет (Кърби), чийто живот с новото им бебе изпада в безпорядък, когато някогашната брачна половинка на Питър - Кейт (Дърн) се появява с техния наследник младеж (Макграт). Подробности за ролята на сър Антъни Хопкинс към момента не са известни.
свързани новини4842на 26.04.2021
" След нашето премеждие в " Бащата " не можех да направя продължението без Антъни. Той беше първият, който прочете сюжета на " Синът ", защото една от функциите беше написана особено за него. Да бъде част от екипа ни в новата кино история беше чест, дълбока наслада и ни донесе доста страсти ", съобщи известният драматург и режисьор на новия филм.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР