Съпрузи от градчето Уортаун, щата Ню Джърси, паникьосаха квартала си

...
Съпрузи от градчето Уортаун, щата Ню Джърси, паникьосаха квартала си
Коментари Харесай

Кърваво ПТП се оказа шега

Съпрузи от градчето Уортаун, щата Ню Джърси, паникьосаха квартала си и подвигнаха по паника локалната полиция, откакто взеха решение да си устроят смешка за Хелоуин. Кевин и Кристен Негрото - почитатели на японските коли и дрифта - композирали пред дома си "арт апаратура " със остаряла Toyota Supra, чучела на мъж и жена, алена багра и жълта полицейска лента, само че прекалили с реализма и хвърлили комшиите и инцидентните минувачи в смут.



Махалата не оценила по достолепие креативните пориви на сем. Негрото и на мястото на злополуката незабавно била извикана полиция. Пристигналите незабавно ченгета обаче единствено вдигнали ръце, похвалили Кристен за постигнатия реализъм и си тръгнали.



Историята обаче бързо се разчула и стигнала до медиите. Съседите почнали да се оплакват пред репортерите от бруталната панорама, загрижени за душевното здраве на локалните дечурлига, които можело да се травмират от гледката.



Семейство Негрото на собствен ред обяснили, че Америка е свободна страна и силите на реда не би трябвало да бъдат занимавани с сходни нелепости. Малко по-късно обаче брачната половинка въпреки всичко нанесла със спрей надпис "Zombie Slayer " ( "Убиец на зомбита ") в профил на Supra-та, който да подсказва, че ПТП-то е бутафорно.







Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР