Съпругата на президента Румен Радев направи първи коментар на разпространените

...
Съпругата на президента Румен Радев направи първи коментар на разпространените
Коментари Харесай

Деси Радева проговори за записите

Съпругата на президента Румен Радев направи първи коментар на публикуваните през вчерашния ден от прокуратурата записи, свързани с назначението й за пиар на Военновъздушните сили. На страницата си във Facebook Десислава Радева разгласява в типичния си жанр песента на Toto - Hold the Line и я придружи с думите:    „ Приятелка звъни от близо два часа. Няма да подвигна! Държавната измяна дебне на всички места... "

Държавното обвиняване популяризира във вторник записи от диалози на командира на Военновъздушните сили - генерал-майор Цанко Стойков с мъж, за който се допуска, че е Румен Радев. Двамата разискват по какъв начин да прикрият спор на ползи, обвързван с назначението на Десислава Радева за пиар на Военновъздушните сили.

В понеделник основният прокурор Иван Гешев насочи няколко въпроса към Конституционния съд: Дали се припокрива понятието " държавна измяна " с закононарушенията по глава първа от Наказателен кодекс " закононарушения срещу републиката ", в раздел " Измяна " ; каква е разликата сред понятията " държавна измяна " и " нарушаване на Конституцията " ; включват ли в наличието си някое от понятията " държавна измяна " и " закононарушения срещу републиката " осъществяването на закононарушение, друго от плануваните в раздел " Измяна ", глава " Престъпления срещу републиката ", в случай че да, в кое от двете и има ли условия по отношение на типа на закононарушението?

Президентът не се опасява от импийчмънт, разяснява представителят на президента Калоян Методиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР