Съпругата на президента Румен Радев, Десислава Радева, отправи призив към

...
Съпругата на президента Румен Радев, Десислава Радева, отправи призив към
Коментари Харесай

Десислава Радева: Не заличавайте бръчките си, момичета

Съпругата на президента Румен Радев, Десислава Радева, насочи апел към хората да се радват и да ценят всеки нов ден. Първата ни дама направи това с прочувствен пост в своя Фейсбук профил.
" Днес за мен беше един необикновено прекрасен ден. Сега, обаче, прегледах нюзфийда и разбрах, че за неколцина мои познати е бил драматичен - повече или по-малко ", написа в обществената мрежа Радева.
" Странно нещо е съзнанието и асоциативното мислене, когато някоя вест те завари неопитен. Моите ме водиха към мисълта, че съм щастливка. Колкото и егоистично да звучи... Видях днешния изгрев, дишах, смях се с другари, посрещнах залеза. И през днешния ден. А други нямаха този шанс...
Не разбирам философията на ботокса и всички сходни. За мен всяка бръчица ми демонстрира, че съм от ония, които са изживели и днешния ден. И желая бръчките ми да не престават да се натрупат. Като доказателство за многото посрещнати изгреви и залези. За многото страсти - без значение смях или сълзи.
Не заличавайте бръчките си, девойки! Те са си наши, изживени. Те са това, скъпото, което други са нямали шанса да натрупат! ", добави още брачната половинка на президента Румен Радев.
Тя придружи поста си с песента " Rock of Bust " на AC/DC.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР