Съпругата на прессекретаря на президента на Русия темпераментно хвърли чинии

...
Съпругата на прессекретаря на президента на Русия темпераментно хвърли чинии
Коментари Харесай

Санкции ли? Жената на Песков троши чинии на почивка в Гърция. Властите отричат да е влизала в страната

Съпругата на прессекретаря на президента на Русия темпераментно хвърли чинии от масата на пода, които незабавно се счупиха шумно. 

 

" Чупенето на чинии е част от лудостта на нощния живот в Гърция. За мен това е някакво привличане ”, изясни Татяна.

 

Видеото се появи във Instagram профила на 47-годишната някогашна моделка на " Максим “ и състезателка по фигурно пързаляне. Там Навка се радва на вниманието на 1.2 милиона почитатели. Въпреки че е изтрито обаче, видеото към този момент циркулира по разнообразни способи в онлайн пространството. 

Мнозина считат видеото за провокация. Не всички обаче са сигурни, че фрагментите са от скоро, или пък са тъкмо от Гърция. Журналисти в южната ни съседка към този момент желаеха от държавното управление пояснение.

Ако то е достоверно и в действителност е от скоро, то това значи, че дамата на Песков не съблюдава глобите, а управляващите в Европа я оставят да гастролира из остарелия континент необезпокоявана. Междувременно Европа разисква възбраната на туристическите визи за съветски жители. 

 

Междувременно от Министерството за отбраната на жителите обясниха, че Навка не е влизала на територията на Гърция. От ведомството подчертават върху възбраната за влизане в Шенгенското пространство, наложена на близки до Кремъл и Путин лица. 

През последните дни Навка беше на отмора в Ефес, Турция и още тогава се зароди дискусия дали тази аудиенция в страна от НАТО е целенасочена по това време. 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР