Съпругата на премиера Кирил Петков – Линда, обяви в Инстаграм,

...
Съпругата на премиера Кирил Петков – Линда, обяви в Инстаграм,
Коментари Харесай

Съпругата на премиера търси дом на 6 малки котенца

Съпругата на премиера Кирил Петков – Линда, разгласи в Инстаграм, че търси дом за 6 котенца, родили се в мазето на постройката, където фамилията живее.

„ В четвъртък Ани и Ема откриха 3 котенца в мазето на нашата постройка. Когато се върнахме, намерихме още 3, общо 6 котенца... Те са от 2 обособени майки. Оранжевите са на 6 седмици, а останалите – 4 седмици. За страдание, ние не можем да ги задържим. Дори краткотраен дом ще е потребен – още по-добре, в случай че ги желаете за ваши домашни любимци! “ – написа Линда в обществената мрежа.

Четири от котенцата към момента са под грижите на ветеринарни лекари.

„ Всички са на антибиотици и се лекуват за очни инфекции. 4 от котките ще оздравеят изцяло, само че, за жалост, сивият и един от черно-сивите тигърчета са слепи. Ако слепите не могат да си намерят дом, те нямат да оцелеят по улиците “ – прецизира брачната половинка на премира.

„ Всички са отзивчиви и доста благи и в действителност се надявам да намеря хора, които ще се грижат за тях! Ако желаете да помогнете, пишете ми непосредствено известие с помощ или въпроси! Благодаря ви! “ – приключва посланието си канадката, написа Марица.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР