Съпругата на Мартин Божанов - Нотариуса, който беше убит показно

...
Съпругата на Мартин Божанов - Нотариуса, който беше убит показно
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Съпругата на убития Мартин Божанов - Нотариуса е служител на ГДБОП

Съпругата на Мартин Божанов - Нотариуса, който беше погубен показно нощес в столичния кв. " Горна баня " е чиновник на ГДБОП, удостовери основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Той посочи, че тя е уволнявана от ГДБОП, обжалвала е отстраняването си и е възобновена от съда на работа. В момента е в майчинство.

 

Днес следва втори оглед на мястото на покушението. За момента е ясно, че сигурно Божанов е станал жертва на пукотевица с огнестрелно оръжие. Какъв вид е то и от какъв диаметър, занапред ще се прецизира.

 

Днес проверяващите ще се опитат да открият и къде тъкмо е бил позициониран стрелеца - в или отвън комплекса, в който се е намирал Божанов.

 

" Открити са доказателства, относими към производството. Установени са скъпи очевидци. Има догатки за мястото, откъдето е създадена стрелбата. То ще бъде огледано, с цел да се откри посоката на отдръпване и мястото. Близо е до комплекса и ще се откри къде е бил позициониран стрелецът. Касае се за пукотевица с огнестрелно оръжие, по свидетелски показания - 2 или 3 изстрела ", уточни Живко Коцев.

 

Той добави и че занапред проверяващите ще ревизират предишното на жертвата и в какви кавги е бил забъркан.

 

Източник Българска национална телевизия

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР