Съпругата на мажоритарния собственик на Левски“ Наско Сираков – Илиана

...
Съпругата на мажоритарния собственик на Левски“ Наско Сираков – Илиана
Коментари Харесай

Илиана Раева моли държавата за помощ след „Смърт за Раев и момичетата му“: Г-н Президент…

Съпругата на мажоритарния притежател на „ Левски “ Наско Сираков – Илиана Раева, се обърна за помощ към институциите в България. Причината е пост на един от тарторите на Сектор „ Б “ Любо Костадинов-Младежа, минути след мача със „ Шкупи “.
Тази заран тя насочи послание към президента, министър-председателя, ръководителя на Народното събрание и вътрешния и спортния министри, прокуратурата и цялата общност.
Вчера, след успеха на „ Левски “ в Скопие, безусловно минути след триумфа, е написано обществено ужасното обръщение към брачна половинка ми Наско Сираков, именуван от известно време Раев от същия субект, което гласи „ СМЪРТ ЗА РАЕВ “, написа Раева.
Ето цялото послание на Илиана Раева:
Уважаеми дами и господа,
Силно обезпокоена и омерзена се обръщам към всички вас за подпомагане и помощ.
Вчера, след успеха на „ Левски “ в Скопие, безусловно минути след триумфа, е написано обществено ужасното обръщение към брачна половинка ми Наско Сираков, именуван от известно време Раев от същия субект, което гласи „ СМЪРТ ЗА РАЕВ “. В коментар под написаното, съидейник на същия прибавя:
“ И ЗА МОМИЧЕТАТА МУ “
Лицето Любомир Костадинов, именуван Младежът, редовно наскърбява, унижава фамилията ни. По незнайни аргументи има искания към ПФК “ Левски “. Състоянието, в което е изпаднал след вчерашната победа на „ Левски “ очевидно е отключило неконтролируеми страсти и той обществено е заплашил цялото ми семейство. Това към този момент е доста съществено.
Няма да изяснявам кои сме ние с Наско, какво сме дали и какво продължаваме да вършим и даваме на България и на ПФК „ Левски “. Всички знаят. Предпочетохме да работим тук, в Родината си, върнахме от чужбина и децата си, с цел да работят тук, в България. Имали сме многократни благоприятни условия като доста българи да напуснем. Не го направихме. Обичаме мощно България и с голяма обич двамата работим сполучливо за имиджа и пред света.
Аз към момента имам вяра в институциите на страната си. И няма да спра да имам вяра.
Във всяка цивилизована, правова, европейска страна, този човек към този момент щеше да е арестуван, както и другият заплашил мен и дъщерите ми със гибел
Непонятно ми е по какъв начин някои медии даже посочваха като вести на страниците си отвратителните постове на този… не знам по какъв начин тъкмо да го дефинира.
Да се толерира сходно държание е тематика за сериозен размисъл. Духът ми се бунтува и желая да попитам:
Кой дава убеденост на този човек безнаказано и решително да малтретира фамилията ми?
Кой му е вменили недостижимост, с цел да заплашва СЪС СМЪРТ фамилията ми?
Какво е правил този човек ( мъчно изговарям тази дума за него), за което не е бил наказван съгласно Закона, с цел да си разреши да заплашва фамилията ми със гибел?
Кой стои зад този човек и го пази от Закона, и му дава религия да дерибейства безнаказано?
Уважаеми дами господа!
Моля за вашата помощ и съответни реакции за случилото се.
Този човек няма място освен на стадиона, той няма място по улиците. Той е опасност за живота на фамилията ми., а може би и на други, за които не знаем.
Ако институциите не ни оказват помощ, ви убеждавам, че като гражданка на Обединена Европа ще желая обществена помощ от ЕП и институции.
Аз имам вяра, че българските институции ще създадат нужното. Моля, не убивайте очакванията ми, тъй като сигурно доста хора ще припознаят своето мислене и усеща посредством това мое послание.
Бих желала да благодаря за безспорната поддръжка на левскарската общественост към своята най-голяма жива легенда Наско Сираков. Тази ваша поддръжка му дава безгранични сили и религия да продължи Мисията за избавяне на обичания си „ Левски “
Бъдете сигурни, че той няма да се откаже и дружно с вас и с хората, които са до него в клуба, и тези които му оказват помощ безусловно всеки ден ще успее!
Отворете фотографията и прочетете и мненията под нея.
P.s. Станимир Стоилов, поздравления за избора ти…
Бъди жив, здрав ти И МОМИЧЕТАТА ТИ! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР