Съпругата на Доналд Тръмп - Мелания, подкрепи съпруга си в

...
Съпругата на Доналд Тръмп - Мелания, подкрепи съпруга си в
Коментари Харесай

Мелания с огромен жест на подкрепа към Тръмп

Съпругата на Доналд Тръмп - Мелания, поддържа брачна половинка си в своята първа независима предизборна демонстрация за изборите на 3 ноември и разкритикува Джо Байдън, демократите и медиите в тирада в основния щат Пенсилвания, съобщи Асошиейтед прес.

Първата дама на Съединени американски щати отбрани ограниченията на Тръмп в битката с COVID-19, макар че той самият продължава да омаловажава опасността от вируса, от който по публични данни са умряли 226 000 американци. Тя хвърли виновността върху демократите, които по думите й са се пробвали "да слагат своите цели над благосъстоянието на американския народ с подправен импийчмънт " вместо да се съсредоточат върху битката с ковид.

Мелания Тръмп разкритикува и "социалистическия дневен ред " на Байдън и медийното отразяване на "дворцови интриги и злословия " в Белия дом.

"Политиката и социалистическият дневен ред на Байдън ще послужат само за разрушаването на Съединени американски щати и на всичко построено през последните четири години. Трябва да задържим Доналд в Белия дом, с цел да може да приключи започнатото и страната ни да продължи да процъфтява ", сподели тя.

По тематиката за ковид първата дама съобщи, че е "разтревожена майка и брачна половинка ", която знае, че "има доста хора, които са изгубили свои близки или познават хора, които са били вечно повлияни от този спокоен зложелател ".

Тя обаче отбрани ограниченията на брачна половинка си в битката с вируса и съобщи, че администрацията на Тръмп "избира да продължава напред по време на тази пандемия, а не обратно " и настоя, че учебните заведения, заведенията за хранене и комерсиалните обекти са се научили да работят безвредно по време на пандемията.

"Ние не затваряме и не се крием уплашено. Ние се залавяме за работа, с цел да намерим същински и трайни решения ", сподели още Мелания Тръмп пред симпатизантите на брачна половинка си.

След митинга първата дама посети локален избирателен щаб на Републиканската партия, където почерпи доброволците с пица и газирани питиета.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР