Съпредседателят на Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков реши да си

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков реши да си
Коментари Харесай

Думи на Кирил Петков смразиха хората! Ето причината

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ (ПП) Кирил Петков реши да си направи предзиборен клип от Монтана, само че с това, което сподели, единствено се заигра със страховете на монтанчани – язовир „ Огоста “.

Причината – по думите на Петков водоемът е измежду 30-те най-опасни у нас. Но освен това – той заприказва и за злополучие като от Карловско, което може да споходи Монтана.

Ето какво написа Петков: 

„ Язовир " Огоста " е измежду 30-те най-опасни язовира у нас. През 2018 година ГЕРБ отпусна 500 милиона лв. безотговорно за поправки на язовири през ДКК. От тези поправки единствено 10 бяха приключени, и то без строителни позволения. 

Никой в министерството на стопанската система в продължение на 3 години не беше упражнил надзор върху хората, на които е било предоставено харченето на 500-те милиона лв.. Нямаше никаква приоритизация на риска. 

Ние направихме първите стъпки – оценихме всички язовири в България по равнище на риск. Заложихме тези с най-голям риск да бъдат ремонтирани първо. Трябва да създадем всичко допустимо бедствия като това от последните дни да бъдат избегнати. 

Но това не става откакто нещастието се случи. Това се прави с работа и прекъсване на кражбите. 

Ще си довършим работата след 2 октомври! 

А на господин Борисов предлагаме да пристигна тук, когато се пенсионира, тъй като е едно прелестно място да изкара старините си “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР