Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков отвърна шеговито на лидера

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков отвърна шеговито на лидера
Коментари Харесай

Петков отговори на Борисов с послание от пиара Найо

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков отвърна шеговито на водача на ГЕРБ Бойко Борисов с обръщение от Найо. Днес Борисов приказва пред кореспонденти в Народното събрание, само че

По-късно денем Петков отговори на нападките отново пред публицисти в Народното събрание: „ Аз разбрах, че днеска господин Борисов главно е приказвал с Найо – нашия пиар. И аз също приказвах с Найо – да го запитвам какво мисли. И Найо ми сподели да предам на Борисов да не се тормози толкоз много; че огромна част от бъдещето на това държавно управление по какъв начин ще се случи – ще се случи, когато имаме симетричност и във външните връзки. Но и да си приказваме истината. Найо ми сподели, че министърът на Министерство на вътрешните работи е на ГЕРБ, тъй че няма смисъл да се вършим, че не е. Също по този начин Найо ми сподели, че когато си бил към този момент министър председател, умерено може да си външен министър, тъй като индивидът, който държи най-важните дипломатически връзки в една страна, е министър председателят. Но което Найо сподели, че най-вече държи, е в регулаторите и бъдещите назначения в регулаторите - да попаднат в действителност самостоятелни хора, да има същински развой и по какъв начин това се случва, да бъде урегулирано по най-правилния метод. Така че след тези думи на Найо аз единственото, което мога да направя, е да го продам на господин Борисов. "

Найо изискал Кирил Петков да каже на водача на ГЕРБ да не се тормози и за спортния министър (Димитър Илиев), че индивидът бил " доста чист " и правел " най-хубавото " в тази обстановка. 

" Това беше всичко на смешка, само че едно нещо, което съм доста благополучен от това, което се случва...

 

Гледайте тук:





Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР