Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов обяви, че обединението няма

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов обяви, че обединението няма
Коментари Харесай

Христо Иванов от Росенец: Няма да подкрепим правителство без ясно отношение към Сарая и ДС

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разгласи, че обединяването няма да поддържа държавно управление, което няма ясно отношение към превзетата от Движение за права и свободи и сътрудниците на Държавна сигурност страна. В директно включване от " Росенец " тъкмо една година след дебаркирането на плажа там, Иванов и Ивайло Мирчев потвърдиха главните червени линии за включване в бъдещо ръководство. Те включват статута на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, на Движение за права и свободи, наличието на сътрудници на Държавна сигурност в политическия живот, равното отнасяне на всички български жители по отношение на закона и следствието дали " Лукойл " е избягвал заплащането на налози.

" Нашето внимание тук не е тъй като има данъчни или устройствени проблеми с парцелите на Доган. Тук се вижда паралелната власт в България. Тук намира своето директно проявяване и можем да я вкараме в двубой ", съобщи Христо Иванов от плажа, където предходната година бе изблъскан от гардове на НСО и където българското знаме беше захвърлено.

" България, в която съветският нефтен колос " Лукойл " може да си прави каквото желае и да източва облага. България, в която хора употребяват въздействие, което се корени още в Държавна сигурност и може да изключват дейностите на българските управляващи и да си обезпечават тяхното подпомагане, това не е суверенна страна. Това не е правова страна, в която българският жител взема решение на избори посредством упълномощените институции. Това е поробена страна, захласната от мафията и корупцията. Именно против това се борим ", добави той.

Христо Иванов съобщи, че смесицата от корупция и безотговорност от ден на ден подлагат на риск българския народен суверенитет

" Когато българският суверенитет е изключен и когато българските институции отхвърлят да извършват българските закони, през тази врата влизат въздействията на режими като този на Путин и Ердоган. Не е по никакъв начин инцидентно, че първо Карадайъ върви да целува ръката на Ердоган, а по-късно Бойко Борисов отиде там ", съобщи той.

Според него при визитата си в Турция Борисов е търсил протекция от Ердоган. Добави, че съгласно информацията, с която разполага, водачът на ГЕРБ се е срещнал с турския президент по своя молба. Не е имало срещи с българските изселнически организации, както твърди заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР