Съпредседателят на ДБ Христо Ивамов коментира, че МВР не прави

...
Съпредседателят на ДБ Христо Ивамов коментира, че МВР не прави
Коментари Харесай

Христо Иванов втрещи: Това правителство не е точно наше! Имам критики към някои министри

Съпредседателят на Демократична България Христо Ивамов разяснява, че Министерство на вътрешните работи не прави задоволително за битката с следения избор.
„ Това държавно управление не е тъкмо наше в тази сложна настройка. Значението на тези избори надвишава въпросът кой ще бъде кмет, те ще предопределят посоката на развиване на България. Излезте и гласувайте, това е единственото решение против проблемите “, съобщи Христо Иванов, представен от Tribune.
Относно връзките на Политическа партия – Демократична България с ГЕРБ Христо Иванов счита, че би трябвало да се повдигне въпросът дали държавното управление е задоволително положително.
„ Аз също имам рецензии към обособени министри. От позиция на преследването на огромните цели, които си поставихме, решаването на казуса със слабите институции, това държавно управление е вярното. Отборът на акад. Денков е една добра опция за България. Друг въпрос е каква е алтернативата. Силно се надявам, че има проясняващ резултат върху хората. Само с всеобщо гласоподаване можем да счупим лъжата и подмяната “, прикани той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР