Съперници на терена, съперници и на пазара, такава е ситуацията

...
Съперници на терена, съперници и на пазара, такава е ситуацията
Коментари Харесай

Двата гранда от Милано се сблъскват и на трансферния пазар

Съперници на терена, противници и на пазара, такава е обстановката за грандовете на Милано – Интер и Милан. „ Дерби каузи Мадонина “ ще се придвижи и през на лятото за две от най-горещите цели за всички тимове на Апенините.

Това не е първият път, в който Интер и Милан ще се сборят за дадени играчи в последните месеци. Наскоро двата гранда се надцакваха за подписа на Хулиан Алварес от Ривър Плейт, само че британският Манчестър Сити завоюва наддаването и си обезпечи аржентинския голмайстор от лятото.

L'Inter prova la fuga anche sul mercato: è avanti sul per e
— calciomercato.com (@cmdotcom)
Директорът на Интер – Бепе Марота към този момент постави основите за трансфер на Джанлука Скамака от Сасуоло през лятото, само че съгласно Калчомеркато, занапред предстоят сериозните крачки по отношение на евентуално прекосяване на италианския нападател на "Меаца ".

Същият източник твърди, че в Милан са оптимисти за сходен трансфер, макар че са догонващи в битката за 23-годишния таран.

Авторитетният публицист Джанлука Ди Марцио пък осведоми неотдавна, че „ Дявола “ ще има значително средства за лятна селекция, като се счита, че една част от тях към този момент са заделени за бранителя на Лил Свен Ботман.

Друга трансферна цел на двата отбора е правещият доста положително усещане през този сезон Бремер. Бразилският бранител от Торино е мощно мечтан още веднъж от Марота, чийто очаквания се уповават на трансфер на Ботман в Милан, което да направи договорка с бразилеца надалеч по-лесна за италианския първенец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР