Съперникът в Шампионската лига на българския шампион Марица (Пловдив) –

...
Съперникът в Шампионската лига на българския шампион Марица (Пловдив) –
Коментари Харесай

Динамо пристигна в Пловдив с пълен състав

Съперникът в Шампионската лига на българския първенец Марица (Пловдив) – Динамо (Москва), който е отличник на Русия, дойде в Пловдив с цялостен състав.

Desi Nikolova to #Maritza Plovdiv's fans: Come support us in our game with Dinamo Moscow at the Kolodruma tonight! #CLVolleyW #volleyball #Марица #волейбол @CEVolleyballCL @vldinamo pic.twitter.com/Y8VCuaj0Ov
— Maritza Plovdiv VC (@volleymaritza) November 27, 2019
Шампионът на Русия пристигна с най-големите си звезди – съветската националка, двукратна европейска шампионка и капитанка на отбора Наталия Гончарова, разпределителката на националния тим на Съединени американски щати Лорън Карлини, която тази пролет завоюва Шампионската лига с предходния си отбор от Италия – Игор Горгондзола (Новара), и опитната посрещачка на чешкия народен тим Хелена Хавелкова. В тима са и три състезателки, които не таят положителни усеща към Марица – съветската националка Екатерина Ефимова, Виктория Чаплина и Яна Манзюк. Те бяха в състава на съветския Енисей (Красноярск), който преди две години беше отхвърлен от маричанки в третия кръг на Шампионска лига, което обезпечи първото историческо класиране на Марица в групите на най-силния европейски клубен шампионат.

„ Чувствам се чудесно в Пловдив. Очаквам победа “, съобщи огромната звезда на тима Наталия Гончарова.

„ Марица е доста добър тим, който ще се постарае да направи добър мач против нас пред личната си аудитория. Да си любимец не е мъчно, само че би трябвало го показваш във всеки мач “, съобщи старши-треньорът Александр Сукомел.

Руският тим дойде по обяд, а в 18:30 б.в. организира подготовка в зала Колодрума.

Двубоят сред Марица и Динамо от Група Е в Шампионската лига ще се играе на на следващия ден, 27 (ноември), от 18:30 б.в. в зала Колодрума.
Пряко онлайн предаване – Българска национална телевизия 3 (само за територията на България)
Пряко онлайн предаване – EuroVolleyTV
Резултат онлайн
Шампионска лига – Група Е
Марица – Динамо като събитие във Фейсбук
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР