Съоснователят на Twitter Джак Дорси отправи критики към борда на

...
Съоснователят на Twitter Джак Дорси отправи критики към борда на
Коментари Харесай

Джак Дорси с критики към борда на директорите на Twitter

Съоснователят на Twitter Джак Дорси насочи рецензии към борда на шефовете на обществената мрежа, като съобщи, че „ той постоянно е бил частта на компанията, която не действа добре “, съобщи YahooFinance.

„ Ако погледнем историята на борда на шефовете Twitter, ще видите ще тя е завладяваща. Бях очевидец на първите му дни, белязани от в заприказва и преврати, изключително измежду членовете-основатели на Twitter. Надявам се, че един ден историята ще бъде превърната в холивудски трилър “, разяснява консуматор на обществената мрежа.

Публикацията притегли вниманието на някогашния началник на Twitter Джак Дорси, който отговори: „ това (бордът на директорите) постоянно е била частта на компанията, която не действа добре “.

След това различен консуматор попита някогашният основен изпълнителен шеф на Twitter дали му е „ разрешено да споделя това “, на което той отговори с „ не “.

Коментарите на Дорси бяха отговори на пост на вложителя Гари Тан, който гласеше „ Грешният сътрудник в борда на шефовете може да направи по този начин, че един милиард $ от цената на компанията да се изпарят “.

„ Това не е единствената причина за всеки неуспех на започваща компания, само че историята е сходна в изненадващо огромен % от случаите “, написа Тан.

Друг консуматор отговори: „ Добрите бордове не основават положителни компании, само че неприятният ръб постоянно може да убие една компания “ – коментар, с който Дорси се съгласи.

Дорси се отдръпна от поста на основен изпълнителен шеф на Twitter през ноември. Той ще остане член на борда на обществената мрежа „ до приключването на мандата му по време на събранието на акционерите през 2022 година “, се показва в известие на Twitter от предходната година.

Критиките на Дорси идват, откакто управлението на Twitter в петък одобри проект за правата на акционерите с лимитирана дълготрайност, именуван още „ отровно хапче “, в опит да отблъсне предлагането на милиардера бизнесмен Илон Мъск от 43 милиарда $ за закупуване на компанията.

Акциите на Twitter се покачиха с към 15%, откогато на 4 април беше оповестено, че Мъск има 9,2% дял в компанията. Morgan Stanley поучава Мъск, до момента в който Twitter нае Goldman Sachs Group Inc. и JPMorgan Chase & Co. за разбор на офертата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР