Светът отново е на онзи кръстопът, в който се нуждае

...
Светът отново е на онзи кръстопът, в който се нуждае
Коментари Харесай

Подкаст „Ти водиш“: Свят на ръба, новото активно поколение и промените във формата на лично щастие 

Светът още веднъж е на оня кръстопът, в който се нуждае от коренно преосмисляне на полезности, общи цели и водачество. Това е моментът, в който всяко общество би трябвало да обърне взор към хората и мозъците с експертиза и вероятност, умеещи да основават и провеждат значимите процеси, да задават направления и да въодушевяват.

В новата подкаст поредност „ Ти водиш “ на уеб страницата „ Мениджър Нюз “ всеки месец ще търсим и представяме тъкмо такива персони - иноватори, хора с ексцентрично мислене, хора, които раждат хрумвания, изменящи метода ни на живот или гледат най-малко 10 стъпки напред. Красиви мозъци от всевъзможни области, които ни въодушевяват и с които си приказваме за това по какъв начин се раждат положителните и потребни хрумвания. Ще дадем предимство на еволюцията пред революцията и ще търсим с нашите посетители отговори може ли да се тренира автентично и изобретателно мислене, по какъв начин провокират себе си да излизат от границите на рутината, каква е тяхната позиция за проблемите на актуалната цивилизация.

Водещ на новата ни подкаст поредност е известният и дълготраен публицист Стоян Сираков, а първи посетител е Александър Жеков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР