Съобщиха важна новина за един от внуците на починалата Елизабет

...
Съобщиха важна новина за един от внуците на починалата Елизабет
Коментари Харесай

Дейли Стар“: Принц Уилям стана милиардер

Съобщиха значима вест за един от внуците на умрялата Елизабет Втора.

Наследникът на английския престол Принц Уилям стана милиардер незабавно откакто получи купата принц на Уелс след гибелта на кралица Елизабет II, оповестява „ Дейли Стар “. Според него положението на сина на новия крал Чарлз III, което до момента се оценяваше на 34 млн. паунда (около 40 млн. долара), е повишено до 1,1 милиарда паунда (1,3 милиарда долара), откакто е получил новата купа и съответните към нея земи.

Според публикацията в допълнение към предходните трофеи на херцога и херцогинята на Кеймбридж, Принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън стават херцог и херцогиня на Корнуол и надлежно принц и принцеса на Уелс. Титлата принцеса на Уелс е вакантна след гибелта на принцеса Даяна през 1997 година, добавя " Дарик ".

Според таблоида това значи, че двойката към този момент има 128 000 акра (почти 52 000 хектара) земя в Англия и Уелс.

Традицията на английската монархия планува купата принц на Уелс да се носи от престолонаследника. Когато най-големият наследник на кралицата, принц Чарлз, се възкачи на трона след гибелта на майка си като Чарлз III, той даде на Уилям купата принц на Уелс.

Освен това монархът означи, че Принц Уилям ще одобри шотландски трофеи, в това число купата херцог на Ротези, както и купата херцог на Корнуол, която новият крал е имал повече от пет десетилетия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР