Санкциите на САЩ не могат да спрат строителството на Северен

...
Санкциите на САЩ не могат да спрат строителството на Северен
Коментари Харесай

Ръководителят на Американската търговска камара в Русия омаловажи санкциите срещу Северен поток 2 и Турски поток

Санкциите на Съединени американски щати не могат да спрат строителството на " Северен поток 2 " и " Турски поток ", уверен е Алексис Родзянко, ръководителят на Американската комерсиална камара (AmCham) в Русия.
Санкциите влязоха в действие на 20 декември, откакто президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подписа съответния закон, напомня БГНЕС. Чрез тях Съединени американски щати желаят да принудят фирмите, участващи в построяването на двата " потока ", неотложно да спрат строителството им. Швейцарската компания Allseas, която поставя тръбите в Балтийско море за " Северен поток 2 ", към този момент спря работа.
" Позовавайки се на нуждата от обезпечаване на енергийната сигурност на Европа, …са въведени наказания по отношение на " Турски поток " и по отношение на " Северен поток 2 ". Но доколкото разбирам, всички тръби на " Турски поток " към този момент са положени, по тази причина този закон не би трябвало да повлияе на плана ”, сподели Родзянко в изявление за РИА Новости. Според него, " това е чисто академично изложение на недоволството ".
" Що се отнася до „ Северен поток 2 ", там също се поставят последните сектори. Правят го съветската страна, немската, австрийската, френската. И е ясно, че този план ще бъде приключен. Затова и тук глобите не наподобяват нищо повече от израз на неодобрение, аз не мисля, че те могат да спрат някак си плана. Ако пък по-късно има някакви санкции, санкции, те ще бъдат доста непопулярни измежду съдружниците на Съединени американски щати ", счита той той.
Какво съставляват всъщност глобите - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР