санкции, наложени миналата седмица на Русия, доведоха до резултати, които

...
санкции, наложени миналата седмица на Русия, доведоха до резултати, които
Коментари Харесай

Белият дом: Санкциите на САЩ срещу Русия донесоха желаните резултати

наказания, наложени предходната седмица на Русия, доведоха до резултати, които са " много близо " до очакванията на Вашингтон, сподели почитан чиновник в администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, заяви Ройтерс.

Нашето желание беше да действаме съразмерно, методът ни да бъде целеустремен и да изпратим сигнал, че разполагаме с потенциал да наложим надалеч по-големи разноски, в случай че държанието на Русия продължи да ескалира, сподели Далийп Сингх - интернационален стопански консултант в Белия дом.

Досегашните резултати са много покрай това, на което се надявахме, сподели Сингх.

Руското министерство на защитата сподели през вчерашния ден, че е почнало връщането на военните формирования от анексирания полуостров Крим към непрекъснатите им бази, откакто покрай границата с Украйна бяха струпани десетки хиляди бойци, което усили загрижеността за риск от война.

Миналата седмица екипът на президента Байдън наложи обхватни наказания на Русия, с цел да накаже Москва за това, че тормози Украйна, както и поради намесата в миналогодишните президентски избори в Съединени американски щати, хакерски атаки и други хипотетични действия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР