Сънищата в повечето случаи са отражение на нашия реален живот

...
Сънищата в повечето случаи са отражение на нашия реален живот
Коментари Харесай

Най-важните символи в сънищата

Сънищата в множеството случаи са отражение на нашия действителен живот и не би трябвало да ги подценяваме. Ако съумеем да разтълкуваме знаците и събитията в тях вярно, ще разберем какво желаят да ни кажат.

Грешните заключения могат да ни огорчат или да ни ядосат. Поради това е добре да знаем главните знаци и по какъв начин те могат да повлияят на живота ни и неговото развиване.

Път. Пътят насън е знак на персоналния път в живота. Когато той е чист и явен, то вие сте целеустремени и ви чака блестящо бъдеще, изпълнено с положителни страсти. Когато пътят е мъждив и мъгляв, значи че се страхувате от бъдещето и ви е мъчно да се ориентирате. Нужно ви е време, с цел да намерите себе си и да определите задачите си оттук насетне.

Летене. Летенето насън е съзнателен сън, който се възприема като невероятна независимост. Полетът кара вашето подсъзнание да се разсъни, защото това е независимост, невъзможна за хората.

Летенето насън може да значи, че макар компликациите в живота, се пробвате да се издигнете. Може да се пояснява и като опит за елементарно бягство от същинските проблеми.

Луна. Ако сънувате Луна, то значи, че би трябвало да спрете да се страхувате. У вас спи незабележим, прикрит или едва развъртян креативен капацитет, който е извънредно време да извадите нескрито.

 Луна

Вода. Житейските ни упоритости се показват посредством водата в сънищата ни. Море или океан насън приказват, че е време да поемете риска. Ако насън видите дребен водоем или поточе, очаквайте неприятности.

Телефони. Ако телефонът в съня ви звънне, то бъдете сигурни, че животът ви е тръгнал в вярната посока. Ключовият миг следва. Ако не отговорите на позвъняването, значи че ви е боязън от тези промени и подсъзнателно не ги желаете.

Цветя. Ако видите цвете, което занапред покълва, това значи, че напъните в живота ви скоро ще стартират да дават плодове.

Разцъфналото цвете е знак на новите благоприятни условия, които ще се появят в живота ви. Увехналото или мъртвото цвете е знак, че избран цикъл от живота ви завършва и стартира нов.

Кутии. Кутиите насън значат, че нещо остава прикрито от вас в действителния живот. Многото кутии приказват, че личните ви усеща са в безпорядък. Празната кутия показва вътрешна незадоволеност.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР