СЪН ЗА ЩАСТИЕ, КАСПИЧАН, ЛОМ Лидерът на втората политическа сила

...
СЪН ЗА ЩАСТИЕ, КАСПИЧАН, ЛОМ Лидерът на втората политическа сила
Коментари Харесай

Борисов заспа напреко на седем детски креватчета

СЪН ЗА ЩАСТИЕ, КАСПИЧАН, ЛОМ
Лидерът на втората политическа мощ и водач на НСО Бойко Борисов организира предизборни срещи с няколко детски градини в района на Каспичан и Нови пазар, и с детски тим по гребане в Лом. 
На всяка от срещите Борисов с изненада открил, че тези деца са негово поколение, което той е заченал и родил непорочно, полагайки непосилен физически и държавен труд. 
" Тези деца са родени в моето ръководство, значи са мои деца - мислел си Борисов в една съответна детска градина в Каспичан, леко зашеметен. - Друг на мое място щеше да се уплаши от родилните страдания, а аз даже не съм усетил по кое време съм ги родил всички тези чудесни деца, евентуални герберчета - приседнал на едно креватче водачът и траял да си мисли, унасяйки се. - Нужно е единствено да им пропагандирам няколко минути и те ще помнят заветите ми цялостен живот. Знам по какъв начин става. Георги Димитров споделя нещо умно на децата и след това го пишат в книжките. Байдън, дето не си знае годините, също може да щипка деца по бузките и никой не му прави забележка, тъй като в Америка си почитат водачите. Путин един път целуна малко момче по корема и детето се прочу в цялото постсъветско пространство. Това са естествени работи. Трябва да направя пионерска организация на ГЕРБ, само че не комунистическа, а модерна, патриотична, европейска и дисциплинирана. Либерално-консервативна и да върви по мед и свинска мехлем. Следващият мандат това ми е задача номер 1! Да основа пионерска организация и да реформирам комсомола на Георг, тъй че да се приобщават към нашата агитация и измама най-най-малките, които са нашият исторически капитал! Трябва да се мисли в вероятност, би трябвало да се мисли огромно и стратегически... "
Всичко това Борисов го сънувал, излегнат напреко на седем детски креватчета, а пиарите, НСО, лелките и децата стояли добродушно, чакайки го да се разсъни.
А Борисов продължавал да сънува, напрягайки и насън държавническите си мишци, плувнал в пот от мисленото натоварване. Ето какви още мисли му минали през главата под формата на съновидение:
" Всички американски президенти гушкат деца и ги щипят по бузките, Путин по всякакъв начин насърчава присъединяване на децата в политическата агитация и патриотичното напрежение. Нещата са измислени. Още Конфуций е споделил, че на децата от най-ранна възраст би трябвало да се влияе интензивно и би трябвало да се приобщават към държавния фетиш. Аз прочее в никакъв случай не съм бил будист, постоянно съм бил конфуцианец, това ми е принцип от годините в каратето, а и преди този момент интуитивно съм се придържал към него. След това Борисов отново си напомнил за идващия мандат да провежда детско-юношеската политика, тъй като тези задания не търпят отсрочване, към този момент даже има съществено закъснение ".
Децата към спящия великан повече не можели да стоят спокойно, колкото и да им шъткали пиарите и лелките. Две момчета се изтръгнали от хватката на възрастните и скочили върху заспалия водач, той се стреснал, протегнал ръка инстнктивно към детско шкафче с чекмедже, извикал на латински vade retro, Gesheff! , изтърколил се от седемте креватчета и леко се опомнил. 
После преподал на децата тайните на чекмеджи-суджуковата религия и траял към другите местопропаганди в предизборния график. 
Децата в Лом забелязали, че очите му са положителни и доста забавно ги присвива.  
 Спасибо товарищу Сталину за наше счастливое детство!..
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР