Samsung все още не успява да се отърси от слабата

...
Samsung все още не успява да се отърси от слабата
Коментари Харесай

Samsung пуска умна домашна колонка с Bixby за 300 долара

Samsung към момента не съумява да се отърси от слабата известност на своя цифров помощник Bixby , изключително спрямо съперниците като Гугъл Assistant, Alexa и даже Siri . Но компанията явно стартира концепцията да сложи Bixby в образован високоговорител, който да прилича Echo, Гугъл Home и HomePod на Apple в концепцията си.
Нов отчет на Wall Street Journal за сгъваемия смарт телефон от Samsung също предлага нова информация за плана за домакински представител. Очаква се Samsung да разгласи устройството си през идващия месец. Ако е правилно, евентуалната цел за премиерата му ще бъде 9 август, когато е събитието Unpacked на Samsung за флагмана Galaxy Note 9. Изглежда, че компанията възнамерява някои други изненади въз основа на този отчет. Обещаната цена на джаджата? 300 $.

Samsung към този момент непосредствено удостовери, че развива подобен представител.

Според вестника, домашната колонка на Samsung има „куполна форма, с крайници на дъното и лампички в горната част“. Както Apple, Samsung възнамерява да пусне своя артикул преди всичко като първокачествен високоговорител с „умни“ функционалности като добавено улеснение. Високоговорителят на Bixby се характеризира със „звук, при който звука на представителя може да бъде ориентирано в посока на човек, който дава устни команди“. Също по този начин е евентуално джаджата да служи като център за екосистемата SmartThings на компанията на умните домашни джаджи. Samsung към този момент пусна висококачествени домашни високоговорители преди под формата на Radiant360.

Но защото навлиза в интелигентния пазар на високоговорители, Samsung се изправя пред тежка конкуренция и цени. Неговата цена от 300 $ ще подкопае представителя на Apple HomePod (350 долара) и 400 Home Max на Гугъл, който е 400 $, само че към момента е много над Amazon Echo и е още по-скъп от одобрените високоговорители като Sonos One, който предлага гласова поддръжка на Alexa.

Основната мощ на Bixby в смарт телефоните на Samsung е способността му да извършва дейности като издание на фото изложба в Instagram, която помощникът на Гугъл не може. Но в представител? Ще би трябвало да забележим какво го отличава.

Нов образован часовник Galaxy Watch също може да бъде показан на събитието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР