Samsung се извини за пусната скоро реклама, която показва, че

...
Samsung се извини за пусната скоро реклама, която показва, че
Коментари Харесай

Samsung се извини за реклама с жена, тичаща сама през нощта

Samsung се извини за пусната скоро реклама, която демонстрира, че жена става в 02:00 часа, с цел да тича сама по улиците на града. Рекламата незабавно бе подложена на критика от някои женски групи и деятели за сигурност, които показаха, че е " нереалистична ". За Radio 1 Newsbeat представител Samsung заявих, че в никакъв случай не са имали желание да бъдат " безсърдечен към настоящите диалози по отношение на на дамите ".

" Извиняваме се за метода, по който това може да е било възприето. Кампанията " Нощни сови " е основана с позитивно обръщение: да отпразнуваме характерността и свободата да тренираш когато и да е. “
 3 май 2022 | Информационният безпорядък и дезинформацията подхранват интернационалното напрежение и раздялите в обществата,...
Групата за сигурност на Reclaim These Streets от своя страна разказа акцията като " глуха " в светлината на гибелта на Ашлинг Мърфи, която беше убита, до момента в който тича за здраве през януари в Тъламор, Ирландия. Смъртта на 23-годишното момиче отвори диалога за това какъв брой застрашени се усещат някои дами да спортуват сами, изключително през нощта.

Това провокира хаштаг #shewasonarun, защото бяха споделени изявления и истории за унизени дами, до момента в който тичат.

Поради тази причина Естер Нюман, редактор на списание и подкаст Women's Running, споделя, че тази реклама на Samsung " не показва истината ".


Снимка: Samsung
" Жените не тичат по това време, тъй като сме прекомерно уплашени ", сподели тя пред Radio 1 Newsbeat. " Наистина е шокиращо. Не познавам жена, която да тича в 02:00 сутринта. Със сигурност не в град. "

Според последните данни от Службата за национална статистика половината от всички дами са се чувствали несигурни в даден миг, вървешком сами в тъмното. И бягането не е изключение, както сочат множеството реакции към рекламата.

Hey how realistic do you think your advert of a woman running at 2am is on a scale of one to are you mad?
This couldn’t be further from the experience of pretty much all women, especially wearing headphones! Assuming the only women involved in the making was the actress
— Jack of all Tirades. (@InCockKneeToe)



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР