Samsung представи специално издание на Galaxy Note 8, което вероятно

...
Samsung представи специално издание на Galaxy Note 8, което вероятно
Коментари Харесай

Samsung представи лимитирана серия на Galaxy Note 8 за Зимните олимпийски игри




Samsung показа особено издание на Galaxy Note 8, което евентуално в никакъв случай няма да можете да притежавате. Корейският конгломерат сътвори лимитираната серия на устройството за Зимните олимпийски игри през 2018 в Пьонгчанг. То има бял заден панел, напомнящ за сняг и зима, и е декориран със златното лого на Олимпиадата и със златен акцент, въодушевен от олимпийския огън. Характеристиките на Galaxy Note 8 са същите, като се изключи вградените изображения с тематика Пьонгчанг 2018.

Samsung ще даде 4, 000 устройства на спортистите и личния състав, преди игрите да стартират при започване на февруари. Всички състезатели в Зимните параолимпийските игри също ще получат устройство от лимитираната серия, като не задния панел ще бъде сложено логото на Параолимпиадата.

Прочетете още: Samsung създаде нова магнезиева сплав за смарт телефоните си от серията Galaxy

Тъй като компанията от десетилетия е сътрудник на Олимпийските игри, специфичното издание за събитието не е изненадващо изключително в този момент, когато то се организира в Южна Корея. Макар че за жалост тази версия ще бъде налична единствено за спортистите и личния състав, стискайте палци в последна сметка от Samsung да решат да я продават. През 2016 компанията пусна на пазара специфичната олимпийска серия на Galaxy S7 Edge, въпреки че бяха купени едвам единствено няколко хиляди бройки от нея в целия свят.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР