Самоубийство е основната версия за смъртта на 20-годишния Шон Торес,

...
Самоубийство е основната версия за смъртта на 20-годишния Шон Торес,
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ! Стана ясно как е починал 20-г. син на Алфредо Торес. Бил е здрав като бик, но момиче…

Самоубийство е главната версия за гибелта на 20-годишния Шон Торес, наследник на известния у нас кубински танцьор Алфредо Торес. Причината да се стигне до такава степен е момиче. Младият боксьор е взел решението да постави завършек на живота си поради приятелката си, която преди да се случи случаят му съобщила, че се разделят. Шон явно не приел елементарно решението й и по-късно пристигнал момента със самоубийството му – хвърля се от 8-ия етаж на жилищния блок, в който живеел. Не се знае дали по време на случая е бил самичък или с него е била обичаната му. Но в случай че е била до него, евентуално е нямало да се стигне до този драматичен миг, разясняват негови близки, предава Лупа.
Случаят доста припомня на този с артистът Денис Теофиков, който също се самоуби или най-малко такава е главната версия. „ Нищо чудно Шон да се е опитал да й покаже заплашително, че ще си постави завършек на живота, само че в това време да не е съумял да го изиграе добре и да се е стигнало до тази съдбовен край “, допускат някои.
От обкръжението на Шон не могат да повярват на случилото се. Определят го като извънредно позитивен и занимателен, никога депресивен вид, написа Хотнюз. Шонката е бил и много деен влогър в Тик-Ток, където разгласил до последно занимателни клипчета. От тях излиза наяве, че дамата на сърцето му се споделя Симона, която той обича да назовава „ боксьорчето ми “. За интимната им непосредственост свидетелстват и редица мнения под видеа на момичето в Тик-Ток. „ Моите откровени съболезнования, Симонче. Той постоянно ще бъде с теб, постоянно ще те гледа и ще се радва на триумфите ти! Не падай духом “, пишат тик-токъри.
„ На нея й е жалко за това, което е станало. Единствено може да е срината от това, тъй като го е обичала “, разясняват други, а трети упрекват момичето като повода за самоубийството му. „ Шон имаше неповторимо възприятие за комизъм, постоянно се иронизираше, изключително с расистките мнения отправяни към него. Уви, няма да има подобен човек повече, доста ще ни липсва “, разясняват близки до младока.
През последните години от живота си Шон и татко му Алфредо не били изключително близки, дори повече отдалечени. Почернената му майка Генка Славова-Торес през днешния ден разгласи банкова сметка за дарения, с цел да може да изпрати уместно детето си. С латино танцьора били разграничени от 8 години, от него има и още три девойки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР