Самостоятелният VR шлем Oculus Go трябва да бъде пуснат относително

...
Самостоятелният VR шлем Oculus Go трябва да бъде пуснат относително
Коментари Харесай

Джон Кармак: Oculus Go е много по-добър от Gear VR на Galaxy S7

Самостоятелният VR шлем Oculus Go би трябвало да бъде пуснат релативно скоро, само че към момента нямаме действителна концепция за неговите благоприятни условия. Джон Кармак обаче ни дава въпреки и бегла визия за това какво можем да чакаме от устройството.

В собствен Twitter пост той разкрива, че Oculus Go ще върви „значително по-добре“ о т Gear VR , работещ на към този момент станалия на две години флагман Galaxy S7.

„Динамичният темперамент на изчисленията на Oculus Go е съчетаем с представянето на Galaxy S8, където всичко върви по-добре, в сравнение с Galaxy S7“, споделя той.

Oculus Go ще употребява чипсета Snapdragon 821 , който се намира в по-стари модели като истинския Гугъл Pixel. Като независимо устройство без в допълнение натоварване за телефонни функционалности, шлемът би трябвало да употребява всичките налични запаси единствено за VR обрада.

Независимо от това, не очаквайте мобилният шлем да може да се съревновава с по-актуалните смарт телефони като одеве оповестения Galaxy S9 , който работи със Snapdragon 845.

Накрая, Кармак прецизира, че по опцията облика от шлема да се проектира на външен екран се работи, само че тя най-вероятно няма да е подготвена за дебюта му.

Oculus Go ще коства към 200 $ .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР