Самосиндикалното изгонване на руските дипломати и служители на посолството от

...
Самосиндикалното изгонване на руските дипломати и служители на посолството от
Коментари Харесай

Костадинов: Радев, незабавно свикай КСНС! Действията на Кирил Петков са самосиндикални

Самосиндикалното изпъждане на съветските дипломати и чиновници на посолството от Кирил Петков занапред ще донесе негативи на двустранните дипломатически връзки, за които ще заплатят българските жители. Това се споделя в мнение на партия „ Възраждане “ изпратено до медиите.

Ето цялостния текст на известието:

Прекратяването на издаването на туристически визи за български жители е още една стъпка във утежняването на дипломатическите връзки сред двете страни.

Нито една страна в света не би могла във времена на рецесии да си разреши утежняването и даже прекратяването на дипломатически връзки с която и да е велика мощ каквато е Русия.

Това евентуално ще докара и до отлив на съветски туристи, което ще донесе вреди на българската стопанска система, защото забележителна част от брутния вътрешен артикул на страната ни се образува от бранша туризъм.

Решението с визите неизбежно ще се отрази на туристическия отрасъл в страната ни, който от години е във влошено положение заради основаната ковидна рецесия.

Самосиндикалното изпъждане на съветските дипломати и чиновници на посолството от Кирил Петков занапред ще донесе негативи на двустранните дипломатически връзки, за които ще заплатят българските жители.

Нека не забравяме, че последствията могат да бъдат както косвени и да касаят дребна част от популацията, по този начин и директни и да засягат всички. Най-голямата рафинерия в България „ Лукойл “ е с съветски капитал, който в случай че бъде отдръпнат в околните месеци, ще докара неизбежно до още по-голямо повишаване цената на горивото. По изказване от страна на синдикати главните артикули и услуги в страната ни са поскъпнали с близо 45 %. Сега горивото наближава четири лв., а представете си какво ще бъде, в случай че е 5 лева

С недомислените си и прибързани дейности Кирил Петков слага страната ни в още по-засилена заплаха от задълбочаващи се рецесии.

Нека не забравяме също, че отпадното гориво от АЕЦ Козлодуй се съхранява в Русия и за момент да си представим какво би станало с цената на тока, в случай че атомната ни електроцентрала спре да работи по една или друга причина.

При неналичието на ток или при подобен на доста висока цена ще бъдат провокирани верижни банкрути и хиляди хора ще останат без работа в изискванията на безработица и все още.

От зимните месеци всички си спомняме рецесията с цената на тока освен в частните производства, само че и в държавните институции. Имаше ВиК сдружения, за които беше непостижима новата цена и бяха изправени пред заплаха да спрат да действат. Ако цената на тока не ни тормози в топлите месеци, то какво бихме правили без чиста питейна вода.

Много са въпросите, пред които би трябвало да се замислим преди да стартираме да „ ръкопляскаме “ на държавното управление в оставка за това, че е изгонило безогледно съветските дипломати. Докато то агонизира в неистини, пробвайки се да сътвори втори кабинет в същия мандат, ние ще плащаме цената, с която си купува власт, до момента в който угодничи на външни сили. “, разяснява доктор Костадинов ръководител на парламентарната група на „ Възраждане “ на среща с жители.

Той добави, че само българският народен интерес е предизвикало партията му да гласоподава срещу глобите за Руската федерация още през февруари. Отново грижата на добър общественик за българския народ е тази, която е водеща при сезирането на прокуратурата за дейностите на Кирил Петков, които за „ Възраждане “ са корист с власт.

Костадинов добави още, че чака президентът Румен Радев час по-скоро да свика Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС), с цел да може водещите политици, на които българите са поверили страната, да помислят за разрешаване на комплицираната конюнктура, предизвикана от самосиндикалните дейности на министър-председателя в оставка Кирил Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР