Самолитете от руската авиационна групировка Су-34, Су-24М и Су-25 са

...
Самолитете от руската авиационна групировка Су-34, Су-24М и Су-25 са
Коментари Харесай

Военна сводка: Руските ВВС удариха нови 12 обекта на ИД

Самолитете от съветската авиационна формация Су-34, Су-24М и Су-25 са направили 18 нови излитания и са нанесли удари по 12 обекта на терористичната формация " Ислямска страна " в Сирия, оповестява в обедната си сводка през днешния ден Министерството на защитата на Русия. През нощта е имало 10 излитания и са нанесени 7 точкови удара по обекти на джихадистите. В резултат на директни попадения са унищожени команден пункт и свързочен възел на въоръжените формирования на ИД в региона Дар-Тааз, провинция Алепо.

Щурмовите изтребители Су-25 са бомбардирали полеви лагер на ИД в региона Маарет-ен Нууман, провинция Идлиб. Напълно разрушени са бункери, а също по този начин хранилища за оръжие и горивосмазочни материали на терористите.

В резултат на точков бомбен удар в региона Хабит, провинция Идлиб са унищожени обект, употребен от терористите като събирателен пункт и огромен склад с муниции.

В провинция Хама, в региона на популации пункт Кафер-Зайта, самолети Су-24 са разрушили напълно команден пункт на въоръжени формирования на ИД. Той е бил оборудван в бетонна постройка, в която е имало голям брой укрития. Анализът на видеоконтрола демонстрира, че са били унищожени няколко десетки единици военна техника, оборудвани с крупнокалибрено стрелково въоръжение.
Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ И ЕКСКЛУЗИВНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА РУСКАТА ОФАНЗИВА В СИРИЯ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР