Само за няколко години Memories се превърна в една от

...
Само за няколко години Memories се превърна в една от
Коментари Харесай

Google разширява функциите в споделянето на снимки

Само за няколко години Memories се трансформира в една от най-обичаните функционалности на Photos, с повече от 3,5 милиарда мемоари, гледани всеки месец.

За да улесним шерването на значими моменти, компанията пуска най-голямата актуализация на Memories от стартирането му и дава нов редактор на колажи, с цел да може елементарно да основава споделени творения.

-->

С актуализацията, която се популяризира към този момент, потребителите ще видят повече видеоклипове — в това число най-хубавите фрагменти от по-дългите видеоклипове, които Photos автоматизирано ще избере и отреже. Дори неподвижните фотоси ще наподобяват по-динамични, с помощта на финото нарастване, което внася придвижване в спомените. За да сплоти всичко това, идващия месец ще стартира и прибавяне на инструментална музика към някои мемоари.

Черпейки ентусиазъм от остарели лексикони, Гугъл също пуска нова функционалност, наречена Стилове, където графичното изкуство се прибавя автоматизирано към спомените, с цел да ги подчератае. При стартирането ще има няколко дизайна, в това число стилове, направени единствено за Гугъл Photos.

Спомените в Гугъл Photos към този момент ще бъдат споделяни и с приятелите и фамилията и всеки ще може да  ги преглежда напряко от Гугъл Photos на всяко устройство.

Към Гугъл Photos към този момент ще има и функционалности за редактиране, като интелигентни оферти и филтри Real Tone.

С новия редактор на колажи можете елементарно да създавате споделени колажи и да се  редактират фотосите напряко от редактора на колажи. Членовете на Гугъл One и потребителите на Pixel могат също да употребяват спомагателни функционалности за редактиране като Portrait Light или HDR в своите колажи и да имат достъп до повече от 30 спомагателни дизайна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР