Само за няколко дни в центъра на София се проведоха

...
Само за няколко дни в центъра на София се проведоха
Коментари Харесай

Костадинов предупреди за опасност в центъра на София

" Само за няколко дни в центъра на София се организираха две огромни мероприятия - едното българско, в събота, другото украинско, нощес. Нека създадем съпоставяне сред двете ", написа в обществената мрежа водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" На българското имаше голямо количество български флагове и флагове на Възраждане. Имаше тъкмо 3 други флагове - съветски (2 на брой), Самарското знаме (на българското опълчение) и необичайно за какво - на Вселенската патриаршия.На украинското имаше голямо количество украински флагове. Имаше и тъкмо 2 други флагове - български (не повече от 5) и натовски (малко повече от българските).

На българското имаше лозунги единствено на български език и един на британски. На украинското имаше лозунги единствено на украински и няколко на съветски. На български нямаше.На българското се говореше единствено и само на български език. На украинското се говореше повече на украински, в сравнение с български.

На българското непознати флагове не се горяха. На украинското се горяха непознати флагове. Българското беше проведено от Възраждане за една нощ и събра повече от 5000 души - единствено българи.Украинското беше проведено от няколко парламентарни партии, с дейното подпомагане на Министерския съвет, беше подготвяно няколко дни и все пак събра по-малко хора, в сравнение с българското - освен това не е ясно дали украинците не бяха повече от българите. И това при изискване, че на украинското участваха съвсем задачите парламентарни групи на ГЕРБ, Демократична България и Политическа партия, както и съвсем целият Министерски съвет, дружно със зам.-министрите.

В умозаключение - в центъра на българската столица се веят непознати флагове, горят се други непознати флагове, държат се речи на непознат език. За всичко това американските българоезични медии не обелиха и дума.И в този момент си представете единствено едно - в случай че всичко това, което направиха украинците в нашата страна го бяхме създали ние, българите, в нашата страна? Представяте ли си каква вакханалия щеше да се развихри по т.нар медии? ", написа Костадинов във Facebook.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР