Само за час пуловерът на Веселин Марешки стана най-обсъжданата тема

...
Само за час пуловерът на Веселин Марешки стана най-обсъжданата тема
Коментари Харесай

Пуловерът на Марешки хит в мрежата. Всички го искат

Само за час пуловерът на Веселин Марешки стана най-обсъжданата тематика в мрежата. Всички питат на коя марка е плетивото с тигър на гърдите, което накара водещата на Нова тв Лора Крумова да премине в своеволен звук по време на изявлението си с водача на „ Воля ”. Той се появи в студиото на „ На фокус ” в бял плетен пуловер с черна глава на тигър на гърдите.


-->
" Този тигър инцидентно ли е на гърдите ви или поради мен ", запита незабавно водещата, съобщи Блиц. " Не желая да дяволувам по този обикновен метод. Искам амнистия, в случай че съм обидил някой българин ", сподели в отговор той.

Лора също игриво изиска амнистия от Марешки, за всичко, което се случи по времето на този диалог, който им следва.

" Помолиха ме да се върна в политиката. Първо, тъй като съм на страната от болшинството от хората, които не харесват депутатите и по тази причина не гласоподават. Второ - доста мои другари ми споделиха, че са нямало да гласоподават, тъй като нямало за кого, а в случай че се кандидатирам, ще имат за кого. Трето - нашите народни представители по този начин са извратили закона, че действително никой до момента не е могъл да стане мажоритарно депутат. Искам да направя нещо, което никой не е правил ", сподели Марешки.

Думите му обаче потънаха в полемиката какъв брой коства истинският пуловер, от къде може да се купи и отива ли му на Марешки дрехата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР